Forsendelse & retur

Forsendelse: Fri frakt på bestillinger over 999,- i hele Norge på alle ordre. Ordren sendes normalt ut 1-4 virkedager etter bestilling hvis ikke annet er nevnt under produktbeskrivelsen. Hentemelding får du på SMS og den kommer normalt sett 1-4 virkedager etter at vi har oppdatert din ordre som "Levert".

I flere områder i landet, kan vi tilby å levere pakken hjem på døren til deg, med et ekstra utregnet tillegg i frakt. Om dette er mulig på ditt postnummer, vil det komme automatisk opp i kassen som et valgalternativ hvis ønskelig. 

Angrefrist og returDu har 14 dagers angrerett fra du mottar varen. Ønsker du å returnere produktet, send varen i retur som postpakke via Posten. Returkostnader i slike tilfeller betales av kunden, og kunden står selv for transportrisikoen. Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på, og dust bags (hvor dette følger med) må også returneres. Så snart vi mottar ordren i retur i tilfredsstillende stand vil du få en bekreftelse på e-post og innbetalt beløp vil bli refundert.

Returadresse: Mailbroking AS, Grevlingåsen 11b, 1362 Hosle