VEDLIKEHOLD

VEDLIKEHOLD

Ikke noe annet materiale kan sammenlignes med skjønnheten og unikheten til naturlig skinn.  

En veske eller et tilbehør i skinn er en investering i skjønnhet, som bør, med riktig pleie, vare i mange år.

For at du skal kunne ha glede av produktet over lengere tid, anbefaler vi at du følger anvisningen levert av veskeprodusenten. Hvor anvisning ikke er gitt, anbefaler vi følgende generelle retningslinjer:  

Hvis du har en oppbygging av støv eller skitt på overflaten på din veske eller tilbehør, bare tørk det av med en myk, fuktig klut. Ikke vask den med vann eller andre kjemikalier. Skulle du søle noe på skinnet, tørk av overflødig væske umiddelbart med en ren klut eller svamp. Om nødvendig, tørk vesken med rent, lunkent vann og la skinnet lufttørke. 

Mykt og ubehandlet skinn, spesielt nubuck og semsket, bør holdes unna regn, og fukt for å unngå missfarging. 

Det anbefales heller ikke å la skinnvesken stå i direkte sollys over lengere tid da dette kan føre til at skinnet tørker ut - noe som kan føre til missfarging og gjøre skinnet stivt.

Ønsker du å tilføre fuktighet fra tid til annen, anbefaler vi å bruke en fargeløs, naturlig krem / balsam som for eksempel lanolin. Dette kan enkelt smøres på og poleres med en myk klut. Dette er ikke anbefalt for semsket skinn og nubuck. For å holde semsket og nubuck i god stand, bruk børster og beskyttelse spesielt for disse skinntypene. 

For å beskytte din veske eller tilbehør i skinn mot fuktighet anbefaler vi å bruke impregneringsspray.

Vi anbefaler ikke produkter som inneholder silikon da dette kan føre til missfarging.